SHPËRNDAJE

Inspektoriati Komunal kërkon nga qytetarët e komunës së Preshevës që të tregohen më të kujdesshëm dhe të rrespektojnë ligjet mbi ndërmarrjet publike, përkundrazi do të merren masa për të gjithë qytetarët që bëjnë shkelje të ligjit dhe do të denohen në bazë të ligjit për veprimtari komunale:

“F. ZyrtarE Rs”, Nr. 88/2011, 104/2016 i 95/2018./presheva.com/