SHPËRNDAJE

Dizajni i Instagram ka evoluar gjatë viteve, dhe siç pritet nga shumica e zhvilluesve, ndryshimet janë vazhdimisht duke u bërë për të ndihmuar në përmirësimin e pamjes dhe ndjenjës së aplikacionit.

Në fakt, në një post nga Instagram, kompania ka konfirmuar se po testojnë disa ndryshime në faqen e profilit të përdoruesit, ku do të zhvendosin disa nga elementët e UI.

Sipas Instagram, “Gjatë disa javëve të ardhshme, mund të shihni tiparet e riorganizuara në krye të profilit tuaj, duke përfshirë ndryshimet në ikona, butonat dhe mënyrën e lundrimit midis sektoreve, të cilat shpresojmë t’i bëjnë profilet më të lehtë dhe më të pastra për t’u përdorur. Fotot dhe videot që i keni ndarë në rrjetin tuaj nuk do të ndryshojnë. ”

Kompania shtoi se këto janë teste dhe se ajo që shihni në pamjet e mësipërme mund të mos jetë domosdoshmërisht produkti përfundimtar pasi që do të provojnë kombinime të ndryshme për të parë se çfarë është më mirë. “Ne kemi punuar për këto ndryshime dhe do t’i testojmë ato në faza dhe kombinime të ndryshme me komunitetin tonë gjatë disa javëve të ardhshme.

Ne do të vazhdojmë të eksperimentojmë dhe përditësojmë përvojën kur mësojmë nga reagimet tuaja. ” Është e paqartë nëse ndonjë nga këto ndryshime do të zbatohet, por nëse jeni një përdorues i Instagram-it, mos u habitni nëse faqja e profilit tuaj është pak më ndryshe nga ajo që ju keni përdorur deri tani.