SHPËRNDAJE

Iphone 3GS 32g dhe Alcatel me sistem Android

Shes telefonin IPHONE 3GS 32g ne gjendje shum te mire,me sistem operativ IOS 6.1.3
CMIMI: 80 €

Si dhe telefonin Alcatel (i paperdorur) punon me sistem Android,ne kuti
CMIMI: 50 €

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0637460033