SHPËRNDAJE

Pas blerjes së iPhone më të ri nga Apple, janë paraqitur edhe problemet e para tek blerësit. Disa prej tyre që kanë blerë iPhone 6 Plus, janë ankuar për “shtrembërim” të telefonit duke mbajtur në xhep.

Menjëherë persona të ndryshëm kanë testuar telefonin dhe kanë marë rezultate mahnitëse, si dhe duke krahasuar testin e njejtë me Samsung Note 3.

Shikojeni:

 

Testi i ngjajshëm tek Samsung Note 3: