SHPËRNDAJE

iPhone7

iPhone 7 është pajisja më e re për të cilën po punon Apple. Mendohet se ai do të vijë në versionin e dy ngjyrave dhe do të ketë dy zmadhues të zërit – një në krye dhe një në fund të pajisjes.
Sipas informacioneve të para pajisja mund të ketë një kamerë më të mirë përpara – një kamerë 5MGP.

Gjithashtu pajisja do të ketë edhe veçorinë e Touch ID që është aktualisht në iPhone 6, 6 Plus dhe iPad Air 2.

Në brendësi të pajisjes janë vendosur 5GB RAM dhe do të ishte i gatshëm në tre variante – 32GB, 64GB dhe 128GB dhe do të ketë të instaluar sistemin e ri operativ iOS 9.