SHPËRNDAJE

iPhone

Apple tradicionalisht ka lansuar telefonin e ri në shtator dhe duket se kjo do të vazhdojë akoma.

“MobileNews” raporton se ka siguruar një e-mail ku thuhet se telefoni i ri do të quhet “iPhone i ri” dhe jo iPhone 6S ose iPhone 7.

Sipas këtij raportimi, pajisja lansohet më 25 shtator.

Të interesuarit besohet se mund ta porosisin telefonin një javë para lansimit.

Akoma nuk ka detaje për pasardhësin e iPhone 6.

Deri tani Apple nuk ka dhënë asnjë sinjal për telefonin e ri.