SHPËRNDAJE

Teksa një makinë mund ti merrte pa frikë jetën shumë personave, ka ndodhur një mrekulli ku vetëm një person ka marrë plagë të lehta. I referohemi një aksidenti që ka ndodhur në një garë Rally në Itali. Piloti Petro Skavone, gjatë garës ka humbur kontrollin e automjetit dhe makina është drejtuar te shikuesit në skaj të rrugës.