SHPËRNDAJE

Në video ne do të shikojmë bashkëveprimin e azotit të lëngshëm me Coca Cola.

Coca-Cola, e cila kur futet në një enë me azot të lëngshëm me temperaturë të ulët ngrin, ndërkohë që kanaçja e saj do të shperthejë.

Përmes videos ju keni mundësi të ndiqni hap pas hapi këtë eksperiment që zhvillohet midis Coca Colës dhe azotit.