SHPËRNDAJE

Për çdo vit, shfrytëzuesit e rrjetit social postojnë nga 21.9 miliard fotografi.

‘Selfie’, fotografi të tavolinave me ushqim dhe kafshë të këndshme, vërshojnë për çdo sekondë këtë aplikacion dhe do të duhet një jetë e tërë, nëse duam t’i pëlqejmë të gjitha fotografitë.

Kim Kardashian e quajtur si mbretëresha e Intagram, do të duhet të jetonte 268 milionë vjet, për të postuar kaq shumë ‘seflie’.

Kompania ‘Photoworld’ ka bërë një statistikë interesante, që tregon se sa do të zinin vend, po që se printohen të gjitha fotografitë nga Instagram.

Sipas të gjeturave, nëse printohen fotografitë e postuara për 37 sekonda, do të kalonin ndërtesën e Empire State.

E nëse printimi bëhet për 12 orë, masa e fotografive do të jetë sa Mont Everest.

Fotografitë do të mbërrinin në atmosferë, vetëm nëse shfrytëzohet postimet brenda gjashtë ditëve.