SHPËRNDAJE

Stuhitë e fuqishme shpesh bëhen dhe shkak i shumë ngjarjeve dhe aksidenteve të ndryshme të pakënshme. Në video shohim imazhet e një ere të fortë dhe një fëmijë i cili po përpiqet të ecë, por që forca e erës e përplas diku tutje atë.

Prindërit në këto raste duhet të bëjnë një kujdes të veçantë, sidomos nëse fëmija i tyre nuk është shumë i shëndetshëm.

https://www.youtube.com/watch?v=CcT_PWQQwxc