SHPËRNDAJE

Pucrra

Puçrrat janë një element përmes të cilave ekspertet e dermatologjisë arrijnë që të bëjnë dhe analizimin
Shfaqja e tyre në zona të ndryshme është dhe treguesi se ne vuajmë nga diçka tjetër.

Puçrrat në ballë

Shkak i puçrrave në këtë pjesë të fytyrës mund të jetë problemi me tretje, zorrë të hollë apo me mëlçi. Por, edhe stresi dhe mungesa e gjumit mund t’i shkaktojnë.

Pjesën përreth vetullave

Mund të shfaqen si pasojë e qarkullimit jo të mirë, problem me fshikëz, ushqimit që bazohet në yndyrë dhe teprimit me alkool.

Gojë

Shkak mund të jetë konsumimi i tepërt me ushqime pikante, ushqim të erëzuar dhe të pjekur apo reaksion në një pastë të caktuar të dhëmbëve.

Hundë

Puçrrat përreth hundës janë pasojë e ushqimit jo të shëndetshëm, kapsllëkut, fryrjes, qarkullimit jo të mirë apo tretjes jo të mirë.