SHPËRNDAJE

Huangshan

Dora e njeriut duket se asnjëherë nuk rri pa ndërhyrë dhe pse në pamje të parë të duket diçka e pamundur kjo është një vepër e realizuar nga njerëzit. Huangshan, ose ndryshe Mali i Verdhë që ndodhet në Kinë, është dhe destinacioni turistik më i njohur në Kinë.

Huangshan-1

Në këtë vend ndodhet dhe ura më e madhe e cila mbahet me zinxhirë, turistët më të guximshëm janë dhe ato që kanë fatin të shijojnë që shtrihet përpara tyre është spektakolare.

Kjo është një urë e cila gjendet në mesin e shkëmbinjve shkëmbinjë të pjerrët, shkallëve dhe shtigjeve anësore shtesë të bëra nga dërrasat.