SHPËRNDAJE

Për shkak të punimeve të mërkurën, 16 Maj 2018, pa energji elektrike do të mbeten fshatrat:  Raincë, Bukuroc, Corroticë , Bukoc dhe Shoshajë, me periudhë kohore prej orës 9:00 deri në 15:00.