SHPËRNDAJE

Për arsyje të punimeve të premten, 18 Maj 2018, pa energji elektrike do të mbeten fshatrat Leran, Ashanë, Geraj , Strezoc, Slavujevac dhe Mamnicë me periudhe kohore prej ora 9:00 deri ne 15:00.

Gjithe te mirat!