SHPËRNDAJE

Etrade Supply, websajti më i madh teknologjik në botë ka postuar një video ku shikohen me detaje çmontimi dhe elementët që e përbëjnë telefonin Samsung Galaxy S6.

Ky telefon inteligjent përmban elemente shumë të fuqishëm në brendësi, si procesori Exynos 7420, 3GB LPDDR4 RAM, si dhe memoria shumë e shpejtë eMMC 5.1.

Galaxy S6 është pajisja e parë e Samsung që është i pajisur me një bateri të palëvizshme. Nga video vëmë re se Galaxy S6 është një pajisje që nuk është e leht të çmontohet.