SHPËRNDAJE

Gjatë kësaj jave, avionët luftarak nga brigada 98 e ushtrisë së Serbisë përsëri do të fluturojnë mbi Preshevë dhe tërë jugun e Serbisë, ka mësuar Presheva.com.
Siç mësohet, brigada 98, avionët e kësaj brigade nga data 24 deri 27 prill në kuadër të stërvitjeve të rregullta do të fluturojnë nga Nishi në jugun e Serbisë.

Trajnimet e avionëve do të bëhen në orët e paraditës dhe pasdite deri ora 19.(presheva.com)