SHPËRNDAJE

Për festat e 1 dhe 2 majit, në Serbi Ora policore javën tjetër, Fillon nga dita e
enjte, 30 prill ora 18:00 deri ditën e hënë, 4 maj ora 05:00. /presheva.com/