SHPËRNDAJE

Edhe pse nuk ka nënshkruar zyrtarisht me klubin turk, Ronaldinho i ka vendosë disa kushte.

1. Rroga prej 6 milionë euro në vit
2. Përqindje në shitjen e fanellave me emrin e tij
3. Nëse rroga vonohet, atherë Beshiktash paguan denimin
4. Mundësi të largimit në çdo fund sezonë
5. Të mbaj sponzorin e ri për vete
6. Bonus për çdo gol të shenuar dhe çdo lojë që luan
7. Automobil me shofer të cilin e paguan klubi
8. Klubi paguan vilën dhe shërbëtorët
9. Bileta e avionit për Brazil dhe mund të shkoj sa herë të doj
10. Një linjë telefoni fiks të cilin e paguan klubi