SHPËRNDAJE

Shega

Shega është një frut i cili njihet për përfitime të ndryshme për trupin e njeriut. Ato kanë një rol të rëndësishëm në shëndetin dhe bukurinë e njeriut. Shega ndihmon në shmangien e një sërë sëmundjesh të rënda, duke përfshirë këncerin edhe sëmundjet e zemrës.
Disa nga arsyet pse duhet të përdorim shegën janë;
Shegët ndihmojnë për të ulur kolesterolin, kanë pak sheqer, ndihmojnë për të ulur presionin e gjakut, vonojnë plakjen dhe ndihmojnë në parandalimin e qelizave të kancerit.