SHPËRNDAJE

S6-Edge-03

Adhuruesit tashmë mund të porosisin dhe të marrin Samsungu Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge, modele të cilat u prezantuan në Kongresin Botëror të Celularëve që u mbajt më 15 mars. Pritet që gjatë muajit prill të fillojë shitja e tyre në Europë.

Samsung Galaxy S6 standard me 32 gigabajt do të kushtojë 828 euro kurse 1 mijë euro do të kushtojë modeli S6 Edge me 64 gigabajt.

Samsnung synon që me këto çmime tëenton të rivalizojë Applen që për modelin me 16 gigabajt të iPhone 6 kërkon 745 euro ndërsa për modelin me 64 GB 850 euro.