SHPËRNDAJE

Lytha

Ja disa mënyra që ju ndihmojnë të heqni lythet e padëshirueshme në pjesët e trupit:
Aloe – provoni të fërkoni aloenë në pjesët ku keni lytha dhe lidheni me fashë.

Aspirina – merreni një aspirinë treteni në pak ujë dhe me atë masë lyeni lythin.

Soda e bukës – fërkoni lythat me sodë buke dy apo tri herë në ditë.

Ja dhe disa gjëra tjera që mund t’i fërkoni dhe t’i lini në lytha:

Lëvoren e bananes, qepën, hudhrën, lëngun e limonit, ngjitës, shkumës, papaja, ananas, patate, shirit ngjitës.

Do të befasoheshit nga gjërat që ndihmojnë zhdukjen e lythave dhe atë pa dal fare nga shtëpia.