SHPËRNDAJE

Fabrikat të cilat posedojnë makinat gjigante, tregojnë mënyrën se si vijmë deri te prodhimi i parave.
Ka shumë video në YouTube që tregojnë se si prodhohen kartëmonedhat dhe paratë e tjera metalike.

Kjo video më poshtë tregon se si prodhohet një kartëmonedhë 10 euroshe.

Nëse keni qenë ndonjëherë kureshtarë ta dini, shikojeni videon më poshtë: