SHPËRNDAJE

Lubica

Ekspertët e aviacionit kanë përgatitur simulimin e rrëzimit të avionit Airbus A320 të kompanisë “Germanwings”, i cili u rrëzuaa të martën në Alpet franceze.

Simulimi është bërë në simulatorin e fluturimit Evropian, dhe pamja e kabinës është i ndryshëm, për shkak se ajo është bërë si një imitues i modelit Boing 737-800.

Siç dihet, në këtë aksidentt ajror humbën jetën 150 njerëz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wBlvrRLMN1E