SHPËRNDAJE

Janë mbushur 14 vjet nga vrasja e 16 vjeçarit Dashnim Hajrullahu nga Rahovica e Preshevës, i cili u vra nga xhandarmeria serbe.

I riu shqiptar u vra më 7 janar te vitit 2005 në afërsi të kufirit Miratoc – Llojan.

Edhe pas 14 viteve asnjë përgjigje dhe asnjë përgjegjësi. I përhershëm kujtimi për Dashnimin.