SHPËRNDAJE

Komuna e Sanjos së Japonisë ka përgaditur muze për Ekipin Olimpik të Kosovës.

Kjo komunë e cila do të mirëpres Ekipin Olimpik të Kosovës  në Lojërat Olimpike Tokio 2020, ka përgaditur një muze të vogël për Ekipin Olimpik të Kosovës.

Në qendër të vëmendjes janë kampionët e xhudos, më konkretisht Majlinda Kelmendi.

Për këtë ka shkruar edhe ambasadori i Kosovës në Japoni, Leon Malazogu i cili ka thënë “Krenar që kemi miq kaq të fortë në Sanjo! Faleminderit Kryetar i Komunës @kunisadaisato“.

Secili Ekip Olimpik do të vendoset nëpër qytete të ndryshme të Japonisë, 10 ditë para hapjes së Lojërave Olimpike Tokio 2020, me qëllim të adaptimit me klimën dhe ushqimin japonez.

Fotografia e Kosovo Olympic Committee
Fotografia e Kosovo Olympic Committee
Fotografia e Kosovo Olympic Committee