SHPËRNDAJE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka njoftuar se Java e filmit izraelit në Prishtinë do të sjellë filma të njohur dhe të suksesshëm jo vetëm në Izrael, por edhe në arenën ndërkombëtare.

“Me ftesë të bashkësisë hebreje ‘Bet Israel Kosova’, sot me kënaqësi mora pjesë në hapjen e javës së filmit izraelit në Prishtinë.

Kjo ngjarje tradicionale organizohet për 11-tën herë. Festivali u hap mbrëmë me filmin “Saving Neta” të Nir Bergmanit.