SHPËRNDAJE

VanDamme

Jean-Claude Van Damme i ka dhënë fund lidhjes së tij për herë të dytë, me bashkëshorten Gladys Portugues. Aktori 54-vjeçar në këtë lidhje ka dy fëmijë dhe në lidhje me ndarjen ai ka preferuar të mos japë asnjë koment.

Van Damme dhe Portugues kanë qënë të martuar nga viti 1987 deri në vitin 1992″>1992. Më pas, ylli i filmave aksion u martua edhe tre herë të tjera, por në fund u ribashkua me Gladys.