SHPËRNDAJE

Kur të gjithë shikojnë nga modernizimi, ka dikush që dëshiron të kthejë formën e vjetër të qarkullimit të makinës Viti që po e lëmë pas, ka qenë shumë i suksesshëm për Jeep, pasi e prezantoi të shumëpriturin Gladiator,në LA Auto Show Kjo makinë tërësisht e re, po pëlehet shumë dhe pritet të shënojë rekord shitjesh kur të lansohet.

Por, në kohë kur të gjithë shikojnë të rrisin kuaj fuqitë e motorëve, një punëtori në Pensilvani të Shteteve të Bashkuara, ka kthyer kohën prapa, me një modifikim shumë të pa pritshëm. Në një Jeep është vendosur sistemi i punës me avull, që i jspë fuqi makinës, njëjtë sikurse edhe në lokomotivat e vjetra. Me gjashtë rrota të mëdha, kjo është një makinë me pamje shumë të mirë dhe shumë e dashur për të dalë në rrugë.

Mirëpo, jo edhe për rrugëtime të gjata sepse nuk mund të lëvizë mbi tri kilometra dhe atë në më pak se 100 kilometra në orë, sepse rezervuari nuk zë më shumë se 55 galon me ujë.