SHPËRNDAJE

Aplikacioni i fundit i Google Arts & Culture është bërë një hit viral.

Megjithëse aplikacioni Google Arts & Culture ka qenë në dispozicion që nga viti 2016, funksioni find-your-art-lookalike u lirua me përditësimin e tij të fundit në mes të dhjetorit.

Bëni një fotografi dhe zbuloni nëse portreti juaj është në një muze”, thuhet në shënimet e aplikacionit. Zëdhënësi i Google Patrick Lenihan tha se elementi ishte një ide që dikush kishte vitin e kaluar dhe tashmë ishte inkorporuar në aplikacion.

“Ne jemi gjithmonë duke u përpjekur mënyra interesante për t’i bërë njerëzit të flasin për artin dhe kjo ishte një prej tyre”, tha Lenihan.

Në ditët e fundit, shumë njerëz – duke përfshirë shumë të famshëm – kanë ndarë rezultatet e tyre shpesh qesharke në mediat sociale, duke ndihmuar Google Art & Culture të ngjitet në skedat e App Store për t’u bërë aplikacioni më i shkarkuar falas.