SHPËRNDAJE

 

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” kanë kryer një aksion humanitar për qytetarët e Preshevës me pako ushqimore dhe higjienike.

“Sot u dhuruan ndihme me gjera ushqimore, higjienike dhe me nga nje thes miell 100 familje nevojtare ne Presheve

Falenderojm antaren e kryesise se deges sone ne Gjermani Drita Zumberi per organizimin e ketij aksioni

Falenderojm aktivistet vullnetare

Milot jahiu
Arber berisha
Besfort sylejmani
Rinor krasniqi
Shendrit jahiu
Adi bajrami
Asip hafuzi
Xhane Kadriu
Florida Abdiu
Fatbardh Bajrami
Dhe nga komuna e Presheves:
Visar memeti per realizimin e ketij aksioni

Donator te ketij aksioni jane :

Ibrahim Troshupa 3 familje
Enes Uglati BI 3 familje
Dhurata Kajtazaj 15 familje
Ismet Brahimaj-Istog 10 familje
Bashkim Emini 13 familje
Florent Hasani 17 familje
Zeqir Kryeziu 3 familje
Ergyn Hajredini 3 familje
Muhamet Berisha 2 familje
Ibrahim Troshupa 3 familje
Behar Kallidra 17 familje
Saranda Rexhepi Kodra 3 familje
Adelina Salihi 2 familje
Shpejtim Pajaziti 3 familje
Ibrahim Troshupa 3 familje” ka shkruar kjo shoqatë në faqën e saj./presheva.com/