SHPËRNDAJE

Kjo rrugë edhe pse ka qenë e asfaltuar, ajo është shkatërruar nga reshjet atmosferike dhe janë mbyllur pusetat përmes të cilave qarkullojnë ujrat atmosferike.

Komuna e Preshevës duke parë nga afër gjendjen e kësaj rruge ka vendosur që të ndërhyj menjëherë dhe kjo rrugë të përfundoj në maksimum në dy javë.

Pas përfundimit të këtij projekti është planifikuar rregullimi i një pjese të rrugës e cila është vazhdim i rrugës në fjalë, por ajo rrugë nuk është e asfaltuar fare./presheva.com/