SHPËRNDAJE

Pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë dr stomatologu Qenan Arifi (1955) nga fshati Raincë, komuna e Preshevës.

Dr Qenani ka punuar shumë vite si mjek stomatolog në shtëpinë e shëndetit në Preshevë.

Varrimi i të ndjerit bëhet me datë 11.10.2017, e mërkurë me namazin e ikindisë në varrezat e fshatit Raincë.

Ngushëllime miqëve dhe familjes.(presheva.com)