SHPËRNDAJE

Pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë profesor Rami Hyseni, drejtor në shkollën fillore të fshatit Leran.

I ndjeri pas vetes ka lënë vajzën dhe dy djemt si dhe gruan.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot e premte me namazin e iqindisë në varrezat e fshatit Bushtran.

Ngushllime të sinqerta familjes Hyseni si dhe gjithë qytetarëve të Komunës së Preshevës./Presheva.com/