SHPËRNDAJE

Ka vazhduar dezinfektimi edhe sot në stacionet shëndetsore dhe ambulancat e Bashkësive lokale në komunën e Preshevës.

Ruaje veten dhe të tjerët.

Mos bon tollovi nëpër ambulanca.

Ruajini mjekët.

Mos dil pa nevojë thuhet në apelin e anëtarëve të shtabit për situata të jashtëzakonshme./presheva.com/