3.7 C
Presevo, Serbia
27.11.2020
Ballina Ka vazhduar dezinfektimi në stacionet shëndetsore dhe ambulancat e BL në komunën e Preshevës 90507781_1570718993104629_4464021791500664832_n

90507781_1570718993104629_4464021791500664832_n