3.7 C
Presevo, Serbia
27.11.2020
Ballina Ka vazhduar dezinfektimi në stacionet shëndetsore dhe ambulancat e BL në komunën e Preshevës 90554463_1570718939771301_1717755643001044992_n

90554463_1570718939771301_1717755643001044992_n