SHPËRNDAJE

Vendim:

Shtabi për situata të jashtëzakonshme në komunën e Preshevës pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në Serbi ka marrë vendim që kafiteritë, restoranet dhe të gjitha objektet hotelierike të punojnë me orar nga ora 08 deri në ora 18.00./presheva.com/