SHPËRNDAJE

Kanë përfunduar punimet në rregullimin e pllakës së dytë të objektit përcjellës të xhamisë në Bashkësinë lokale Tërrnavë.

Lajmin e kanë konfirmuar për portalin preshevacom përfaëqësues të kësaj nisme. Sipas tyre nëse kushtet klimatike vazhdojnë të mbretërojnë edhe më tuje siç janë këto ditë punimet do të vazhdojnë deri në përfundim të realizimit të këtijë projekti.

Këshilli organizativ falemderojnë bashkëvendësit e tyre për ndihmën dhe solidaritetin që kanë treguar në rregullimin e objektit përcjellës të xhamisë në Bashkësinë lokale Tërrnavë./presheva.com/