SHPËRNDAJE

Kaosi në rrugën Karposh, reagon Kryetari i Komunës Shqiprim Arifi Situata e rëndë e krijuar në rrugën Karposh si dhe ankesat e shumëta të qytetarëve do të hasin në sqarime zyrtare nga ana e pushtetit komunal në Preshevë.

Kryetari i Komunës së Preshevës ka paralajmëruar sqarime përmes konferencës për media sot në ora 14.00.

Presheva.com do të transmetoj drejtpërdrejt konferencën në profilin e Facebookit.

Lexo edhe:

Ankohen qytetarët, gjendje kaotike në rrugën Karposh (Foto)