SHPËRNDAJE

Policia e Nishit ka arrestuar Z.S (1193) nga Meroshina, S.S (198) nga komuna e Gjilanit dhe policin N.S (1973) nga Vranja për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale shitje të supstancave narkotike.

Gjatë kontrollimit të banesës së Z.S në të cilën ka qenë S.S policia ka gjetur 1 kilogram marihuanë të paketuar në dy qese ku S.S ka tentuar ta hedhë drogë nga ballkoni.

“Polici N.S dyshohet se ka marrë marihuanën në komunën e Preshevës dhe e ka sjellë në banesën e Z.S për ta shitur tutje” thuhet në njoftim, transmeton presheva.com./presheva.com/