SHPËRNDAJE

Mjafton vetëm nga një kapëse rrobash, të vendoset nën fshesat e xhamit të përparmë
Mëngjeset janë më të vështirat, iu ngrihen gomat për xhamin e veturës dhe duart nisin t’ju dhëmbin, sepse nuk lëvizin nga ngrirja,.
Në këto kushte të ftohti dhe ngrice, mund të kurseni kohën, pasi të keni vendosur më herët kapëset që e ndajnë fshesën prej xhamit.
Fotografia që po qarkullon në internet, është pëlqyer shumë prej shikuesve.
Bazuar në komentet që janë lënë, duket se kjo është gjëja më e lirë dhe efikase që mund të aplikohet.