SHPËRNDAJE

Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Preshevë arrestuan B. D. (2000) nga komuna e Preshevës, me dyshimin se ka kryer veprën penale të kalimit të paligjshëm të kufirit shtetëror dhe kontrabandës me njerëz.

Ai dyshohet se ka transportuar shtatë shtetas sirianë, pesë nga Egjipti dhe dy nga Afganistani në rimorkio të traktorit, në komunën e Preshevës këtë vit, pa dokumentet e nevojshme, njofton policia, përcjell presheva.com.

Sipas urdhrit të Zëvendës Prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, i dyshuari ishte urdhëruar të ndalohej deri në 48 orë, pas së cilës ai do të sillet në prokurori me një kallëzim penal.