SHPËRNDAJE

Patrulla

Në rrethinën e Nishjit dhe Leskocit, policia dhe ushtria në aksion të përbashkët kanë kapur 2 persona që kanë tentuar të transportojnë 30 migrantë.

Në aksionin e Nishit, në kombi “Opel” me shofer nga Preshea kanë gjetur 25 migrantë, ndërsa në afërsi të Leskocit është arrestuar një qytetar nga Vranja me 5 njerëz migrantë.

Personave që kanë tentuar të trafikojnë migrantë iu është caktuar paraburgim prej 30 ditëve, ka thënë zëdhënësi i ushtrisë Jovan Krivokapiq.