SHPËRNDAJE

Në aksion të përbashkët të policisë dhe doganës në Preshevë rreth orës 19:30 është ndaluar trafikimi i 283 gramë heroinës.

Drogën tentoit ta kaloj në kufi shtetasi maqedonas me kombësi turke i cili po udhëtonte me një shqiptar së bashku për në Hungari.

Dogana pasi kishte ndaluar veturën e tipit BMW 520, doganierët kishin lutur shoferin që të dalë nga vetura për kontrollim të detajuar.

Që nga dalja e veturës, tek shoferi është vërejtur se në pjesën e belit, ku dhe kishin vendosur që të kryejnë pastaj kotrollim personal.

Nën fanellë kanë zbuluar tri qese që i kishte lidhur për rrypi.