SHPËRNDAJE

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet më të komentuar në estradë.

Ata të kanë një jetë të lumtur bashkëshortore e që këtë e kanë dëshmuar edhe përmes shumë postimeve në rrjetet sociale.
Kësaj here, duken tejet aktiv për ndjekësit e shumtë, dyshja me një një fotografi shumë të komentuar dhe pëlqyer, ka treguar se sa të lumtur dhe sa të bukur duken në krahët e njëri-tjetrit.