SHPËRNDAJE

Komuna e Preshevës ka investuar në renovimin e përgjithshëm të shkollës fillore në fshatin Bukoc. Duke parë kushtet e mjerueshme në këtë shkollë dhe aspak të përshtatshme për vijimin e mësimit për nxënësit, komuna ka bërë rregulimin e kulmit, fasadimin e tërë objektit, rregullimin e dyshemes etj. njofton Komuna e Preshevës. /presheva.com/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1934552296599783&id=114465085275189