SHPËRNDAJE

Turneu mbarëkombëtar ” Kupa e Pavarsisë ” Vlorë 2018

Klubi i Karates “Lion” në Turneun mbarëkombëtar
“Kupa e Pavarsisë” Vlorë 2018 kanë përfaqësuar Luginën e Preshevës me 15 Garues nga mosha 7-15 vjece ne diciplinat KATA , LUFTA dhe LUFTA Ekipore ne kategori te ndryshme që moren pjesë :

1.AGNESA ALIU – 7 vjece KATA medalje🥈KUMITE -20kg 🥈
2.LEONA SULEJMANI- 9 vjeceKATA medalje🥉KUMITE+30kg🥇
3.AZRA ZAIRI -11 vjece KATA medalje🥈KUMITE -40kg🥈
4.BARDHA HYSENI -15 vjece KATA medalje🥈KUMITE-54kg🥇
5.ANESA JAKUPI – 15 vjece KATA medalje 🥈KUMITE +54kg🥈
6.GENTRIT DALIPI -8 vjec KATA medalje🥈KUMITE-25kg🥉
7.BLEON SHABANI -11 vjec KATA medalje 🥈KUMITE-30kg🥈
8.PETRIT ALIU -10 vjec KATA medalje🥉KUMITE-30 kg🥉
9.ENES JAKUPI -10 vjec KATA medalje 🥈KUMITE +40kg🥉
10.LEDION SAQIPI -10 vjec KUMITE medalje -30 kg🥉
11.SHENDRIT VELIU – 13 vjec KUMITE medalje -50 kg 🥇
12.TEO JUSUFI – 12 vjec KUMITE medalje -35 kg🥈
13.YLL BAJRAMI – 12 vjec KUMITE medalje +50kg🥉
14.ENGJELL VELIU – 11 vjec KUMITE medalje -40kg 🥈
15.EMIR VELIU -9 vjec KUMITE medalje -25 kg🥈

KLUBI I KARATES “LION” A
KUMITE (Lufta) EKIPORE 11-13 vjec meshkuj medalje🥈🥈🥈

KLUBI I KARATES “LION” B
KUMITE (Lufta) EKIPORE 11-13 vjec meshkuj medalje🥉🥉🥉🥉

KLUBI I KARATES “LION”
KUMITE (Lufta) EKIPORE 14-15 vjece femra medalje 🥈🥈🥈
🥈

Numri i përgjithshem i medaljeve :
Medalje Ari – 3 🥇🥇🥇

Medalje Argjent – 21 🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈🥈

Medalje Bronz -11 🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉🥉

Kryesia e Klubit Karates “LION” e pergezon stafin organizativ te Kupes Mbarekombetare “PAVARESIA” ne krye me z.Reis Tozaj per organizimin e mire te kesaj Kupe dhe faleminderon per mikepritjen dhe respektin ndaj Lugines Presheves. (Presheva.com)