SHPËRNDAJE

Në qytetin e Gjilanit është mbajtur turneu ndërkombëtar i karates “Katana Open 2017” ku kanë marrë pjesë mbi 400 garues kata dhe kumite nga Kosova, Shqipëria, Ulqini, Maqedonia si dhe nga Lugina e Preshevës ishte pjesmarrës klubi i karates “Olympic”

 

Klubi i karates nga Presheva ka rrëmbyer 2 çmime në këtë turne :

Ledion Ramadani – Venti i 2-të ( kumite 12-13 vjeç -40kg )

Laurant Nuhiu – vendi i 3-të ( kumite 14-15 vjeç -74kg

Klubi karates “Olympic” është i kënaqur me rezultatet që kanë arritur në këtë turne ku kjo do i motivoje dhe më shumë të rinjët e këtij klubi të punojnë./presheva.com