SHPËRNDAJE

Të Premtën më 09 janar 2015 me fillim prej orës 13:30 në shtëpinë e kulturës në Bujanoc mbahet manifestim fetar kushtuar datëlindjes së Muhamedit a.s.

Manifestimi organizohet nën patronatin e departamentit të të rinjëve dhe gruas pranë KBI-së.

KBI-Muhamed