SHPËRNDAJE

Këshilli për të drejtat e njeriut në Preshevë dhe Bujanoc dërgon “Kërkesa” për të gjitha institucionet publike në Preshevë, vetëm në gjuhën serbe.


Skandalozja kur sot kërkohet dy gjuhësi dhe të drejta të shqiptarëve në Luginë, vet ky këshill nuk e rrespekton një gjë të tillë, e po prit nga shteti./presheva.com/